ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έρχεται και υβριδική έκδοση για το ανανεωμένο Jeep Renegade

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανανέωση του μικρού Jeep δε θα αφορά μόνο στην καμπίνα αλλά και στα μηχανικά του μέρη.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το ότι το Jeep Renegade βρίσκεται κοντά στην πρώτη του ανανέωση, είναι γνωστό. Όπως είναι γνωστό και το ότι η ανανέωση αυτή δε θα αλλάξει πρακτικά καθόλου την εμφάνισή του, παρά μόνο σε ασήμαντες λεπτομέρειες.

Θα αφορά περισσότερο στην εικόνα της καμπίνας του, η οποία θα αποκτήσει πιο σύγχρονο σύστημα infotainment με μεγαλύτερη οθόνη αφής από εκείνη των 6,5” που έχει το σημερινό μοντέλο. Το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι θα ενσωματώνει και σχεδόν όλα τα κουμπιά για τις δευτερεύουσες λειτουργίες του αυτοκινήτου, όπως προστάζει η σύγχρονη μόδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισαν οι συνεργάτες μας από το βρετανικό Autocar, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις και από πλευράς μηχανικών μερών. Για την ακρίβεια, θα αρχίσει να διατίθεται μια νέα έκδοση με 2λιτρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος θα συνοδεύεται μάλιστα από ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V.

Ακόμα δε γνωρίζουμε την ισχύ που θα αποδίδει, θα πρέπει ωστόσο να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα συνοδεύεται από στάνταρ τετρακίνηση αλλά και το 9άρι αυτόματο κιβώτιο του μοντέλου.

Jeep Renegade facelift

Είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά το εν λόγω πακέτο στο ανανεωμένο Renegade, όταν αυτό ξεκινήσει να πωλείται προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Επιπλέον, η Jeep έχει δηλώσει ότι κάθε μοντέλο της θα αποκτήσει μέχρι το τέλος της δεκαετίας και μια υβριδική έκδοση, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε με αρκετή ασφάλεια ότι θα το δούμε σε ολόκληρη τη γκάμα της.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X