ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν θα μετακομίσει ο Μίκαελ Σουμάχερ στη Μαγιόρκα», λέει η μάνατζερ του

Δίεψευσε τις φήμες

Η Ζαμπίνε Κεμ διέψευσε την είδηση, ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μαγιόρκα, ενώ η δήμαρχος που έκανε τη σχετική δήλωση, μιλά για παρανόηση.

Σε παρανόηση οφείλεται η είδηση, που έκανε τον γύρο του κόσμου και σύμφωνα με την οποία, η οικογένεια Σουμάχερ θα εγκατέλειπε την Ελβετία και θα μετακόμιζε μαζί με τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 στη Μαγιόρκα. Εκεί, η Κορίνα Σουμάχερ αγόρασε τον Ιούλιο έναντι 30 εκατ. ευρώ τη βίλα του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η εφημερίδα «L ‘Illustre» δημοσίευσε δήλωση της δημάρχου της κοινότητας Αντράτξ στη Μαγιόρκα, η οποία καλωσόριζε τον την οικογένεια Σουμάχερ στο νησί, ενώ υποτίθεται ότι είχε ενημερωθεί και η τοπική Αστυνομία για την προσεχή άφιξη του μεγάλου ασθενή.

«Πρόκειται μόνον για εικασίες», δήλωσε ωστόσο μέλος του Δημοτικού Συμβούλιου του Αντράτξ στην ελβετική εφημερίδα, Blick. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κοινότητας, η δήμαρχος «είπε, ότι η οικογένεια Σουμάχερ θα ήταν καλοδεχούμενη εφόσον μετακόμιζε στο Αντράτξ και θα την βοηθούσαμε ευχαρίστως στη μετακόμιση, αν ήταν αναγκαίο». Συμπλήρωσε όμως, ότι δεν έχουν πληροφορίες για μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειας μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο νησί των Βαλεαρίδων.

Όμως και η μάνατζερ του πρώην οδηγού της Formula 1, Ζαμπίνε Κεμ, διέψευσε τις σχετικές φήμες τονίζοντας ότι «η οικογένεια Σουμάχερ δεν σχεδιάζει, να μετακομίσει στη Μαγιόρκα». Ανέφερε επίσης, ότι η βίλα προορίζεται μόνον για τις διακοπές της Κορίνα Σουμάχερ και των δύο παιδιών του ζεύγους, Τζίνα Μαρία και Μικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Τέλος από τη Williams o Κουμπίτσα

Τέλος από τη Williams o Κουμπίτσα

Είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Audi ώστε να τρέξει για λογαριασμό της στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού
 |  AUTO
Hyundai 45 EV CONCEPT

Hyundai 45 EV CONCEPT

Αποκαλυπτήρια στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2019 της Φραγκφούρτης!
 |  AUTO
X