ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δεν είναι αισιόδοξος ο Ρόσι

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Βαλεντίνο παραμένει 2ος στη βαθμολογία, ενώ απομένουν μόνο 8 Αγώνες για το τέλος της χρονιάς. Μετά από έναν δύσκολο Αγώνα στην Αυστρία, όπου πάντως ο Ρόσι τα πήγε πολύ καλύτερα απ’ ότι ήλπιζε, ο Ιταλός είναι μόλις 12 βαθμούς μπροστά από τον τρίτο Lorenzo. Από την άλλη, πίσω από τον Ισπανό της Ducati - με απόσταση αναπνοής, μόλις ενός βαθμού - βρίσκεται ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Παρά το ότι είναι μάλλον απίθανο να ξαναδούμε την Μ1 να αντιμετωπίζει τόσες δυσκολίες και προβλήματα σε έναν γύρο, εν τούτοις ο Βαλεντίνο δεν είναι αισιόδοξος. Ο «Γιατρός» δεν μπορεί να βρει γιατρειά και παρουσιάζεται ρεαλιστής, όπως επισημαίνει και τονίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει τη 2η θέση. Ένας πιο ρεαλιστικός στόχος είναι η 4η θέση. «Ρεαλιστικά μιλώντας, νομίζω ότι και οι δυο οι Ducati θα με νικήσουν. Τώρα πια είναι κοντά μου στη βαθμολογία και είναι γρήγοροι. Θα ήταν ωραία να παλεύω μαζί τους, αλλά και οι τρεις τους είναι πολύ γρήγοροι, πιο γρήγοροι από εμένα κι έτσι θα είναι δύσκολο».

Φυσικά ο Ρόσι δεν είναι ο τύπος που τα παρατά. θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Silverstone.

«Πέρυσι ο Αγώνας εκεί ήταν καλός, ένας από τους καλύτερους. Ξεκίνησα από την πρώτη σειρά και ήμουν μπροστά. Ήμουν μπροστά για 16 γύρους και σ’ ένα σημείο ήλπιζα ότι θα μπορούσα τη νίκη. Όμως ο Dovizioso κι ο Vinales με πέρασαν. Θα είμαστε γρήγοροι, αλλά πρέπει να δούμε αν ο Marquez και οι Ducati θα είναι ταχύτερες φέτος εκεί».

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X