ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

BMW X5 M με 750 ίππους

Ενδιαφέρουσες επιλογές για την βελτίωση της BMW X5 M προσφέρει η εταιρεία G-Power

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ενδιαφέρουσες επιλογές για την βελτίωση της BMW X5 M προσφέρει η εταιρεία G-Power, ισχυροποιώντας έτσι το μοντέλο τόσο το εξωτερικό μέρος όσο και τον κινητήρα.

Ξεκινώντας από την βελτίωση του κινητήρα, στο πρώτο στάδιο η G-Power χρησιμοποιεί το λογισμικό Bi-Tronik 2 V1 ή εναλλακτικά την εξωτερική μονάδα ισχύος Bi-Tronik 5 V1. Έτσι η ισχύς του twin-turbo V8 κινητήρα 4.4-λίτρων από τα 575 άλογα και τα 750 Nm ροπής αυξάνεται στους 650 ίππους και τα 850 Nm ροπής, επιδόσεις ανάλογες με αυτές της νέας Lamborghini Urus.

Αναφορικά με το δεύτερο στάδιο δηλαδή ακόμα περισσότερη ισχύ υπάρχει η επιλογή των 700 ίππων και 905Nm ροπής, ωστόσο αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το τελικό στάδιο, το οποίο φτάνει τα 750 άλογα και τα 980Nm ροπής, επίδοση η οποία επιτυγχάνεται μέσω κάποιων επιπλέον ρυθμίσεων.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η G-Power προσφέρει σπορ σύστημα εξάτμισης, ευρύτερα φτερά, νέο καπό Venturi κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, αλλά και ένα νέο σετ τροχών 11,23 ιντσών, στολισμένο με πέντε ζευγάρια ακτινών.

Τέλος σε ότι αφορά το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει ο ιδιοκτήτης της BMW X5 M για να προσθέσει κάποιο ή και όλα τα πρόσθετα βελτίωσης δεν έχει γίνει γνωστό.

Πηγή: autotriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
BMW X5  |  Auto

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Αποτελεί ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα της δεκαετίας που διανύουμε
24sports team
 |  AUTO
Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Υπάρχει για πρώτη φορά το σύστημα «Wet mode», που μέσω αισθητήρων ανιχνεύει το ύψος του νερού που υπάρχει στο δρόμο
24sports team
 |  AUTO