ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό ήταν το πρόβλημα της Ferrari στη Μαλαισία

Ο Ματία Μπινότο εξήγησε ποιο ήταν το πρόβλημα της Ferrari στη Μαλαισία, όπου η Scuderia είχε δύο προβλήματα στους κινητήρες της.

Στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, στον αγώνα ο Κίμι Ραϊκόνεν. Η Ferrari αντιμετώπισε δύο προβλήματα στους κινητήρες της στη Σεπάνγκ και αναγκάστηκε να βρει ποια ήταν αυτά, ώστε να μη συμβούν ξανά στο μέλλον. Περαιτέρω λεπτομέρειες γι' αυτά δόθηκαν από την Ιαπωνία και τη Σουζούκα διά στόματος Ματία Μπινότο.

«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι τελείως αισιόδοξος, έχοντας λύσει τα προβλήματα που είχαμε. Είναι αλήθεια πως δεν τα περιμέναμε και ότι ήταν ένα πρόβλημα που δεν είχαμε αντιμετωπίσει στο dyno και στην πίστα.

Είχαμε πρόβλημα με την πολλαπλή εισαγωγή στον αέρα από τον συμπιεστή στον κύλινδρο και συνέβη δύο φορές, καθώς είχαμε το ίδιο πρόβλημα με τον Σεμπ στις κατατακτήριες δοκιμές και στον Κίμι στον αγώνα. Για να βελτιώσεις την απόδοσή σου, πρέπει να βελτιώσεις το πακέτο του μονοθεσίου σου, αλλά και την οργάνωσή σου.

Εμείς έχουμε κάτι στα σχέδια για να βελτιώσουμε την ποιότητα. Αυτό είναι μέρος της οργάνωσης, για την οποία μίλησε ο πρόεδρός μας. Έχουμε κάνει καλή πρόοδο τη φετινή σεζόν. Το να παλεύουμε για την pole ή να είμαστε στην pole ήταν πιο δύσκολο για μας στην αρχή της σεζόν, σε σύγκριση με σήμερα.

Σε γενικές γραμμές έχει βελτιωθεί το πακέτο μας έχει βελτιωθεί, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό. Το να είσαι γρήγορος δεν αρκεί, αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε τον αγώνα», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μαρανέλο. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στη Σεπάνγκ ο Φέτελ αποκλείστηκε από το Q1 λόγω του προβλήματος, ενώ ο Ραϊκόνεν δεν εκκίνησε τον αγώνα.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλαγή... σκυτάλης στη Bentley

Αλλαγή... σκυτάλης στη Bentley

Νέο αφεντικό έχει η Bentley, με τον Άντριαν Χάλμαρκ, που ήταν στην Jaguar Land Rover, να αντικαθιστά τον Βόλφγκανγκ Ντιρχάιμερ. ...
 |  AUTO