ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απίστευτη η ζήτηση για το ολοκαίνουργιο Suzuki Jimny!

Σε «πρόβλημα» για την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έχει εξελιχθεί η ζήτηση που έχει το νέο Jimny, το οποίο πουλάει σαν ζεστό ψωμί!

Μετά από είκοσι χρόνια στην αγορά για το προηγούμενο μοντέλο, η Suzuki αντικαθιστά το Jimny με τη δεύτερη γενιά του, η οποία είναι εντελώς διαφορετική σε επίπεδο εμφάνισης, όμως κρατά τον ίδιο, ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν υπάρχει πλέον στην αγορά.

Αυτό φαίνεται ότι αρέσει πάρα πολύ στο κοινό, το οποίο ζητά πάρα πολύ το νέο Jimny και η ζήτηση είναι τέτοια, που η Suzuki τα... βρίσκει σκούρα! Τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στην ίδια την Ιαπωνία, οι παραγγελίες είναι πάρα πολλές, ενώ γενικότερα στην Ευρώπη, έχει σημειωθεί πολύ ενδιαφέρον.

Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ακριβείς αριθμοί για να έχουμε μια εικόνα, όμως φανταζόμαστε ότι στην αρχή τουλάχιστον, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αυτοκινήτων. Το νέο Suzuki Jimny φέρει πλαίσιο τύπου σκάλας, επιλεκτική τετρακίνηση με κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού και έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο μοτέρ βενζίνης, των 1.5 λίτρων που αποδίδει 100 ίππους και 130 Nm ροπή στρέψης.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X