GP Βελγίου: Επίσημη διαμαρτυρία της Ferrari!


GP Βελγίου: Επίσημη διαμαρτυρία της Ferrari!

Κυριακή, 07.09.2008  19:24



Στον αέρα είναι η νίκη του Λιούις Χάμιλτον στο Σπα μετά και την επίσημη διαμαρτυρία που κατέθεσε η Ferrari για την αγωνιστική συμπεριφορά του 23χρονου πιλότου της McLaren Mercedes.

Θυμίζουμε ότι ήδη οι αγωνοδίκες εξετάζουν τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Χάμιλτον και τον Ράικονεν στη Bus Stop και στην La Source, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του team-manager της Ferrari Λούκα Μπαλντισέρι ο οποίος μάλιστα αποκάλεσε τον Χάμιλτον παιδάκι: «H βροχή προκάλεσε προβλήματα στον Ράικονεν, αλλά όλες οι κινήσεις που έκανε πριν το παιδάκι δεν μας άρεσαν. Θα δούμε τι θα γίνει...».

Η άποψη των πρωταγωνιστών...

«Ήταν μια αντικανονική μανούβρα. Τον είδα να πηγαίνει δεξιά, αριστερά. Υπάρχει σχετικός κανονισμός ο οποίος λέει ότι μπορείς να αλλάξεις γραμμή μόνο μια φορά», ήταν το σχόλιο που έκανε ο Κίμι Ράικονεν στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά του ο Χάμιλτον δήλωσε: «Με έσπρωξε εκτός. Ήμουν λίγο πιο μπροστά και από την εξωτερική της στροφής 1, μπορούσε να ήταν δίκαιος. Δεν είχα χώρο και βασικά με έσπρωξε και βγήκα στο δρόμο διαφυγής. Κατάλαβα ότι έπρεπε να τον αφήσω να περάσει και έτσι έκανα. Μετά έκανε ζιγκ ζαγκ, έκανα το ίδιο και πήρα την εσωτερική. Με χτύπησε στην κορυφή της στροφής αλλά κράτησα τη θέση μου».


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΥΣΗΜΟ
Λεμεσός | Κύπρος
T: +357 25 878180
F: +357 25 878181

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, σχόλια, εισηγήσεις ή διαφήμιση στο 24sports.com.cy παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα πιο πάνω τηλέφωνα.

Developed by: Dynamic Works | Powered by: EasyConsole

© 24sports 2009