Παρόντες και οι διεθνείς…


Παρόντες και οι διεθνείς…

Πέμπτη, 20.11.2008  11:19

Στέλιος Αναστασίου



Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές (Αυγουστή, Γαρπόζη, Αβραάμ και Οκκαρίδη) να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, ολοκληρώθηκε και το σημερινό πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Ανόρθωση. Όπως άλλωστε αναμενότανε, κανονικά προπονηθήκαν οι Μπαμπαγκίντα, Κίσι, και Μαραγκός. Από τους διεθνείς πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αλέξης Γαρπόζης, μιας και είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Λευκορώσους. Έτσι λοιπόν, μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει ντέρμπι είναι ο τιμωρημένος Γκαστόν Σανγκόι και ο Γιώργος Σιέλης ο οποίος αναρρώνει. Μπες στο 24sports.com.cy και από το κινητό σου με Vodafone Live!

Αρκετά πειράγματα και συγχαρητήρια δέχθηκε ο Ανδρέας Αβραάμ από τους συμποδοσφαιριστές του και το τεχνικό τιμ, για το γεγονός πως συνδύασε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών, με γκολ.

*Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (21/11).

Τελευταίες ειδήσεις από Απόλλωνας


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΥΣΗΜΟ
Λεμεσός | Κύπρος
T: +357 25 878180
F: +357 25 878181

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, σχόλια, εισηγήσεις ή διαφήμιση στο 24sports.com.cy παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα πιο πάνω τηλέφωνα.

Developed by: Dynamic Works | Powered by: EasyConsole

© 24sports 2009