ΑΧΥΡΩΝΑΣ: Νέο και ενισχυμένο Δ.Σ.


ΑΧΥΡΩΝΑΣ: Νέο και ενισχυμένο Δ.Σ.

Πέμπτη, 20.11.2008  09:06

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ



Νέο και ενισχυμένο διοικητικό συμβούλιο με παλιούς παράγοντες προέκυψε στον Αχυρώνα. Πρόεδρος του σωματείου του Λιοπετρίου είναι ο Μιχάλης Χριστοφή, αντιπρόεδρος ο Κυριάκος Χατζιηγιάννης, Γενικός Γραμματέας ο Πέτρος Πέτρου, Ταμίας Σταύρος Σαμαράς, Γενικός αρχηγός Παναγιώτης Κατσιάρης, Έφοροι οι Γιώργος Μανώλη, Πανίκος Αδάμου, Ευθύμιος Κέρμανος και Μανώλης Καρανίκκης, Υπεύθυνος Ακαδημιών Μάρκος Κουμή και Υπεύθυνος Σταδίου Τάκης Παπάμιχαηλ.

Ο Αχυρώνας είναι στην 1η θέση στην Δ΄ κατηγορία με 16 βαθμούς, απόκτησε και τον Στέλιο Στυλιανού και έβαλε πλώρη με νέα δυναμική και ενισχυμένο Συμβούλιο για να επανέλθει στην Γ΄ κατηγορία.


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΥΣΗΜΟ
Λεμεσός | Κύπρος
T: +357 25 878180
F: +357 25 878181

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, σχόλια, εισηγήσεις ή διαφήμιση στο 24sports.com.cy παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα πιο πάνω τηλέφωνα.

Developed by: Dynamic Works | Powered by: EasyConsole

© 24sports 2009