Aτομικό οι Μαραγκός, «Μπάμπα» και Κίσι


Aτομικό οι Μαραγκός, «Μπάμπα» και Κίσι

Τετάρτη, 19.11.2008  10:57

Στέλιος Αναστασίου



Με πρωινή προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Πέραν από τους διεθνείς, εκτός προπόνησης ήταν και ο Σιέλης ο οποίος αναρρώνει μετά από την επέμβαση που του έγινε στους προσαγωγούς. Μπες στο 24sports.com.cy και από το κινητό σου με Vodafone Live!

Μετά από 9 μέρες, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αμπτελκαρίμ Κίσι, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, μιας και ξεπέρασε τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ο Μαροκινός θέλει να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα και είναι αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τόμας Φον Χέισεν. Μαζί με τον Μαραγκό και τον Μπαμπαγκίντα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την Πέμπτη αναμένεται να εισέλθουν και οι τρεις σε κανονικούς ρυθμούς. Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής τους κόντρα στην «Κυρία».

Η προπόνηση περιελάμβανε περισσότερο ασκήσεις με τον γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Νικολάου. Θα γίνει και απογευματινή προπόνηση στις 17:00, με τον Γερμανό τεχνικό να δίνει έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και ίσως αποκαλύψει εν μέρει τα πλάνα του αναφορικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Γκαστόν Σανγκόι.
Για την συγκεκριμένη θέση ερίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Βέβαια εξαρτάται πολύ και από το ποιο σύστημα θα επιλέξει για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όσο αφορά τον 21χρονο Σκοτσέζο ποδοσφαιριστή που δοκιμάζεται, Τζέιμι Μακκλάσκι, ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα, μιας και τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης στον αστράγαλο.

Από κει και πέρα, ως γνωστό, ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει από δοκιμαστικά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας τις προηγούμενες μέρες και παρόλο που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, εντούτοις η συμφωνία χάλασε στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο ατζέντης του, είναι ο πρώην Αλβανός ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων», Ρούντι Βάτα, ο οποίος είναι και ο ατζέντης του Τόμας Φον Χέισεν.

Τελευταίες ειδήσεις από Απόλλωνας


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΥΣΗΜΟ
Λεμεσός | Κύπρος
T: +357 25 878180
F: +357 25 878181

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, σχόλια, εισηγήσεις ή διαφήμιση στο 24sports.com.cy παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα πιο πάνω τηλέφωνα.

Developed by: Dynamic Works | Powered by: EasyConsole

© 24sports 2009