- Αρχική Σελίδα
Ελλάδα
Πετόσφαιρα
Ειδήσεις
A1- Ντέρμπι στα χαρτιά
Ντέρμπι στα χαρτιά

Δευτέρα, 17.11.2008 21:07
Τελικά το ντέρμπι δεν ήταν και τόσο... ντέρμπι! Ο Παναθηναϊκός υπερκέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο της Πάτρας στο κλειστό της Γλυφάδας και συνέχισε αήττητος τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών, οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα με 3-0 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ηρακλή.
Στο δεύτερο ντέρμπι της στο πρωτάθλημα, η πατρινή ομάδα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μεγάλου αγώνα. Κι αν στη Θεσσαλονίκη έχασε στις λεπτομέρειες, στη συγκεκριμένη περίπτωση παραδόθηκε αμαχητί. Με πολλά λάθη στις επιθέσεις, χωρίς μπλοκ και υποδοχή ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει η ήττα για το συγκρότημα του Γιώργου Χριστόπουλου.
Από την άλλη, οι πράσινοι δεν χρειάστηκαν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια. Παίζοντας με συγκέντρωση και προσοχή από την έναρξη του ματς, έλεγξαν το σερβίς, ύψωσαν τείχος στις επιθέσεις της ΕΑΠ και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου έφτασαν άνετα στο 3-0 που τους επιτρέπει να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Τα σετ: 25-18, 25-20, 25-22.
- 01:56 Καλαθόσφαιρα : Ευρώπη
Τι έγινε στο Eurochallenge - 23:58 Καλαθόσφαιρα : Ευρώπη
Αναβολή λόγω επεισοδίων στην Αγκυρα! - 23:45 Ποδόσφαιρο : Superleague
Την Πέμπτη ο Λίνο, ανανεώνει Κοντρέρας - 23:37 Καλαθόσφαιρα : Α Κατηγορία
Aποκλείστηκε ο Κεραυνός - 23:32 Ποδόσφαιρο : Ισπανία
«Καθάρισε» ο Μέσι - 23:18 Καλαθόσφαιρα : Ευρώπη
Νίκη για τον Πανελλήνιο στον... εμφύλιο - 23:03 Καλαθόσφαιρα : Α Κατηγορία
Proteas ΕΚΑ ΑΕΛ: Νίκησε και κάλυψε τη διαφορά - 22:47 Ποδόσφαιρο : Α Κατηγορία
Απόλλωνας: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τα βοηθητικά! - 22:25 Ποδόσφαιρο : Αγγλία
Κοντά σε Ντενίλσον η Μπόλτον - 22:10 Ποδόσφαιρο : Superleague
Παίρνει Σιόντη, «ναυάγησε» του Τόμας


