Με Καλντέιρα στη Λεμεσό


Με Καλντέιρα στη Λεμεσό

Παρασκευή, 14.11.2008  13:17



Εντελώς καλά είναι πλέον ο μεσοεπιθετικός της Πάφου Αντρέ Καλντέιρα και πλέον όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ. Μάλιστα συγκεντρώνει και αρκετές πιθανότητες να πλαισιώσει τον Χοσέ Αντόνιο Γκαλάδο στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Αυτό το δίδυμο προσθέτει αρκετή ποιότητα στην παφιακή ομάδα και η μη χρησιμοποίηση του μέχρι τώρα σίγουρα έπαιξε το ρόλο του στην πορεία του συλλόγου ως τώρα. Μπες στο 24sports.com.cy και από το κινητό σου με Vodafone Live!

Στην Πάφο προβληματίζονται και για τα όσα γίνονται όλες αυτές τις μέρες από πλευράς ΑΕΛ για την διαιτησία και την ομοσπονδία , αφού πιστεύουν ότι οι φωνές διαμαρτυρίας των ανθρώπων της ΑΕΛ μπορεί να επηρεάσουν το διαιτητή του μεταξύ τους αγώνα το απόγευμα της Κυριακής. Όμως δηλώνουν ότι όλα αυτά δεν τους πτοούν αλλά τους πισμώνουν για να παλέψουν ακόμα πιο πολύ και να υπερπιδήσουν κάθε εμπόδιο που θα σταθεί στο δρόμο τους. Στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από τη νίκη στον αγώνα για να απομακρυνθεί η ΑΕΠ από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Τελευταίες ειδήσεις από Α.Ε.Πάφος


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΥΣΗΜΟ
Λεμεσός | Κύπρος
T: +357 25 878180
F: +357 25 878181

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, σχόλια, εισηγήσεις ή διαφήμιση στο 24sports.com.cy παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα πιο πάνω τηλέφωνα.

Developed by: Dynamic Works | Powered by: EasyConsole

© 24sports 2009