- Αρχική Σελίδα
Κύπρος
Ποδόσφαιρο
Ειδήσεις
Α Κατηγορία- Άφησε γλυκόπικρη γεύση η ισοπαλία
Άφησε γλυκόπικρη γεύση η ισοπαλία

Τρίτη, 11.11.2008 11:42
Γλυκόπικρη γεύση άφησε στους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Εθνικού Άχνας η ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΠ την Δευτέρα (11/11). Το συγκρότημα του Στεφάν Ντε Μολ, πήρε αυτό που άξιζε στο εκτός έδρας παιχνίδι, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω η ισοπαλία δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού» προσθέτοντας πως: «Οι παίκτες μου έκαναν καλά τη δουλειά τους αλλά για να κερδίζουμε πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά». Μπες στο 24sports.com.cy και από το κινητό σου με Vodafone Live!
Στο πρώτο ημίχρονο που ο Εθνικός ήταν καλύτερος θα μπορούσε με λίγη τύχη να πετύχει κάποιο γκολ, όμως οι Αλέκου και Κεμπάντζε έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες. Στην επανάληψη, περισσότερο πρόσεξε να μην δεχθεί κάποιο γκολ.
Πλέον μετά την συμπλήρωση 8 αγωνιστικών, ο Εθνικός βρίσκεται στην 7η θέση με 11 βαθμούς. Έφτασε στις 5 ισοπαλίες, ενώ έχει 2 νίκες και μία ήττα.
Επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο (15/ 11-19:00) με αντίπαλο την Ομόνοια, εντός έδρας. Ασφαλώς ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που ο στόχος θα είναι το βαθμολογικό κέρδος.
Τελευταίες ειδήσεις από Εθνικός Αχνας
- 12:51 Ποδόσφαιρο : Αγγλία
Θέλει τίτλο για τους οπαδούς ο Τόρες - 12:34 Ποδόσφαιρο : Superleague
Θέλει Σιόντη ο Πανθρακικός - 12:17 Ποδόσφαιρο : Superleague
Δένει Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ - 12:00 Ποδόσφαιρο : Superleague
Παρελθόν ο Κιντής από την ΑΕΚ - 11:47 Ποδόσφαιρο : Α Κατηγορία
ΑΠΟΕΛ: Έλιο Πίντο: «Θέλω και άλλους τίτλους» - 11:28 Ποδόσφαιρο : Α Κατηγορία
Ομόνοια: Μιχάλης και... συνωστισμός - 11:16 Ποδόσφαιρο : Superleague
«Δικός μας ο Νταβίντ» λένε στην Παλμέιρας - 10:53 Τένις : Ειδήσεις
Μάρκος Παγδατής: «Δεν είμαι πολύ σε φόρμα» - 10:44 Motor Sports : Formula 1
Παρουσιάζεται η νέα Ferrari - 10:31 Ποδόσφαιρο : Γαλλία
Ο Παπέν και πάλι στα γήπεδα




