«Πονοκεφαλιάζει» στην άμυνα


«Πονοκεφαλιάζει» στην άμυνα

Δευτέρα, 13.10.2008  09:52



Ο Έντουαρντ Ερανοσιάν συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα του, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Ενόψει του ντέρμπι με τον Ατρόμητο στο Παφιακό, ο έμπειρος τεχνικός πονοκεφαλιάζει για τους Γιάννης Σφακιανάκης και Σεμπαστιάν Γκριμαλντί που έχουν υποστεί θλάση και η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Τόσο ο Σφακιανάκης, όσο και ο Γκριμαλντί απέχουν από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, δεν αγωνίστηκαν ούτε στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Αλκή στην Λάρνακα και γενικά η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Μπες στο 24sports.com.cy και από το κινητό σου με Vodafone Live!

Αντίθετά με αυτούς τους δύο αμυντικούς, ο Μεδέϊρος και ο Μάρκες, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες, θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ντεμπούτο κόντρα στον Ατρόμητο αναμένεται να κάνει ο Θοδωρής Γαλάνης, που έχει εγγραφεί στα μητρώα της ομοσπονδίας και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Κατά τα άλλα, στην Πέγεια αναμένουν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Περικλή Μουστάκα. Ως γνωστό, ο 25χρονος αμυντικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αφού η ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει σαν Κύπριο τον Μουστάκα, παρόλο που αγωνίστηκε στην Εθνική Ελπίδων και έχει υπηρετήσει εξάμηνη θητεία στην Εθνική Φρουρά. Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, όπου αποτάθηκε ο 25χρονος αμυντικός.

Τελευταίες ειδήσεις από ΑΠΟΠ Κινύρας / Πέγεια


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΥΣΗΜΟ
Λεμεσός | Κύπρος
T: +357 25 878180
F: +357 25 878181

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, σχόλια, εισηγήσεις ή διαφήμιση στο 24sports.com.cy παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα πιο πάνω τηλέφωνα.

Developed by: Dynamic Works | Powered by: EasyConsole

© 24sports 2008