Νίκη στο φιλικό, έτοιμος ο Οτσόκολιτς


Νίκη στο φιλικό, έτοιμος ο Οτσόκολιτς

Σάββατο, 11.10.2008  09:17



Σε ολόκληρο το φιλικό έπαιξε ο Οτσόκολιτς και έτσι θέτει εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος αμυντικός κάλυψε τη φυσική του θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και έβγαλε όλο τον αγώνα, ενώ στα αξιοσημείωτα του φιλικού με την Ένωση, στο οποίο η «Κυρία» κέρδισε 1-0 ήταν και η παρουσία, επίσης για ένα 90λεπτο του Γιώργου Γεωγίου που έπαιξε ως στόπερ δίπλα από τον Κατσαβάκη. Ως αλλαγή αγωνίστηκε επίσης ο Βοσκαρίδης, καθώς και ο Τικίνιο που εν υπολογίζεται. Μπες στο 24sports.com.cy και από το κινητό σου με Vodafone Live!

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο αρχηγός της Ανόρθωσης Νίκος Νικολάου στο 22ο λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ιδιαίτερα δραστήριος στο α΄ μέρος Σάβιο.

Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο με τον Φρούσο να σημαδεύει το δοκάρι στο 31’.

Απουσίαζαν έξι διεθνείς -Μπεκιάι, Δέλλα, Σόσιν, Λάμπρου, Κωνσταντίνου και Παναγή, ο τραυματίας Γιάννης Σκοπελίτης, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Θεοδότου, Χαουάρ. Στον Θεοδότου δόθηκε ρεπό αφού είχε πάλι ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Ιρακινός έκανε προπόνηση πριν από το φιλικό.

Η σύνθεση της Ανόρθωση: Νάγκι (85’ Γαβριήλ), Οτσόκολιτς, Γεωργίου, Κατσαβάκης (46’ Ριγκβάβα), Λεϊβακαμπέσι (56’ Τικίνιο), Νικολάου (46’ Σαμάρας), Ντομπρασίνοβιτς (77’ Βοσκαρίδης), Λαμπάν, Σάβιο (46’ Τσιταϊσβίλι), Μπαρτόν (46’ Πάουλο Κόστα), Φρούσος (85’ Χ. Παναγιώτου).

Τελευταίες ειδήσεις από Ανόρθωση


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΥΣΗΜΟ
Λεμεσός | Κύπρος
T: +357 25 878180
F: +357 25 878181

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, σχόλια, εισηγήσεις ή διαφήμιση στο 24sports.com.cy παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα πιο πάνω τηλέφωνα.

Developed by: Dynamic Works | Powered by: EasyConsole

© 24sports 2008